راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

 

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده یک مفاله بسیار مفید برای کسانی است که نمیخواهند به هردلیلی به آتلیه مراجعه کنند.

اهمیت سن نوزاد

برای گرفتن ژست از نوزادان ( BabyPosing ) و اینکه آیا این کار را دوست خواهند داشت یا نه باید سن آنها را در نظر گرفت. در راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده آموزش میبینیم که همه نوزادان با هم تفاوت هایی دارند و نمی توان بدون درنظر گرفتن سن آنها مدعی شد که گرفتن ژست های گوناگون از یک نوزاد آسان تر از نوزاد دیگر است؛ خلاصه این که سن نوزاد می تواند عامل تعیین کننده ای در چگونگی پیشبرد سکانس عکس برداری باشد.

نوزادان کوچکتر از دوهفته آسان تر از بزرگتر ها حالت ها و ژست های گوناگون را می پذیرند و اگر گرم نگه داشته شوند زیاد به درآوردن لباس هایشان اهمیت نمی دهند.

نوزادان کوچکتر از دوهفته

من معمولاً جلسات عکاسی نوزادان را بین 5 تا 10 روز بعد از تولدشان برگذار می کنم؛ البته این کار را در هر سنی که باشند می توان انجام داد اما شدیداً والدین را تشویق می کنم که برنامه این جلسات را وقتی نوزادان زیر دوهفته سن دارند انجام دهند. در این سن بیشتر از هر زمان دیگری، درست مثل زمانی که در رحم مادرشان بوده اند، شکل و حالت جنینی به خودشان می گیرند، خواب طولانی تری دارند، به درآوردن لباس هایشان اهمیت نمی دهند و برنامه تغذیه شان حداقل هر دو ساعت یکبار است.

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

 

بهترین زمان برای برگذاری جلسات عکس برداری از نوزادان یک هفته بعد از تولد است. همیشه دربرنامه ی کاری تان زمانی را برای آماده کردن وسایل مورد نیاز برای وقتی که نوزاد از راه می رسد را پیش بینی کنید. به والدین بگویید که شما تاریخ معینی را برای این کار در نظر گرفته اید اما بهتر است آنها هم روز تولد یا فردای روز تولد نوزاد با شما تماس بگیرند تا در صورت نیاز تغییرات لازم را در برنامه هایتان بدهید. برنامه ریزی و تدارکات لازم برای عکس برداری از نوزدان می تواند همزمان امور گوناگونی را شامل شود، اگر شما هم در این قاعده ی همگانی گیر افتادید بهتر است جلسه عکاسی را در مدتی حدود 5 تا 10 روز با حداکثر بازده زمانی برگذار کنید.

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

برنامه عکس برداری از نوزادانی که زیر 5 روز سن دارند مسائلی را در رابطه با تغذیه ی آن ها ایجاد می کند. معمولاً بخاطر اینکه 5 روز طول می کشد تا شیر مادر زیاد شود و به مقدار کافی برسد وعده های شیرخوردن نوزاد هم تحت تاثیر قرار می گیرند. اگر شیر مادر زیاد نشده باشد نوزاد هم چون کاملاً سیر نمی شود تعداد دفعات بیشتری شیر خواهد خورد . ضمناً ممکن است نوزادان در این سن بی قرار تر باشند که این نکته ، نگه داشتنشان در حالت های دلخواه را دشوارتر می کند.
عکس گرفتن از نوزادانی که زیر دو هفته سن دارند در مقایسه با بزرگتر ها معایب و محاسن خودش را دارد. نوزادان هرچه کوچکتر باشند خواب بیشتری داشته و گرفتن ژست از آنها آسان تر خواهد بود، درحالی که هرچه بزرگتر باشند مدت طولانی تری را بیدار مانده و همچنین تمایل بیشتری به استقلال خواهند داشت.

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده – آتلیه سروش

 

نوزادان بزرگتر از دو هفته

گاهی اوقات مراجعینی خواهید داشت که می خواهند جلسه ای را برای عکاسی از نوزادشان که بیشتر از دوهفته سن دارد رزرو کنند. مشکلی نیست، آن ها را رد نکنید، فقط به آنها گوشزد کنید که نوزادان بزرگتر از دو هفته شاید به آسانی در حالت های گوناگون باقی نمانند یا دوست نداشته باشند لباس هایشان را از تنشان در بیاورند. وقتی که با نوزادان بزرگتر جلسه عکس برداری دارید بهتر است انرژی و هنر خود را برای گرفتن عکس هایی به کار ببرید که در آن ها نوزاد لباس به تن دارد و بیدار است، آرام و زیبا در یک سبد قرار داده شده یا در آغوش کسی است. بسیاری از خانواده ها اصراری برای گرفتن ژست های سریع و جمع و جور از نوزادشان ندارند. آنها فقط عکس هایی می خواهند که نوزادشان در آنها باشد. بهترین کار این است که بدانند نباید توقع ژست های خاص و آن چنانی از نوزادشان داشته باشند اما اطمینان داشته باشند که شما خوشحال خواهید شد که تصاویر زیبایی از چهره فرزندشان برای آن ها می سازید.

من سعی می کنم هرگز جلسات عکس برداری از نوزادان تازه به دنیا آمده را لغو نکنم چون با این کادر، آن نوزاد فرصت ثبت تصاویر لحظات تکرار نشدنی زندگی اش را از دست خواهد داد. برای جلوگیری از این کار، فراموش نکنید که نوزاد به احتمال زیاد اگر کل طول جلسه را بیدار نباشد اما اکثر مدت را بیدار خواهد بود، بنابراین از قبل آماده باشید و وسایل مورد نیازتان را هم آماده کنید. برای نوزادانی که بیدار هستند، گرفتن عکس هایی که در آنها قنداق پیچی شده اند یا از بالای سرشان از آنها گرفته شده یا در آغوش کسی هستند بهترین خواهند بود. این اطمینان خاطر را به والدین بدهید که بدون توجه به سن فرزندشان با عکس هایی بی نظیر و دوست داشتنی، آتلیه ی شما را ترک خواهند کرد.

آتلیه کودک ، آتلیه نوزاد و آتلیه بارداری سروش

اگر اولین جلسه ی عکس برداری خوب پیش نرفت نگران عوض کردن برنامه ریزی های جلسه ی بعدی نباشید. هرچند است بهتر است که این اتفاق نیفتد اما اگر افتاد، کمی زمان برای ارزیابی در نظر بگیرید و ببینید چه چیزهایی را می توانید قبل از جلسه بعدی بهبود بخشیده و ارتقا دهید؟ دستورالعمل ها را نوزاد مرور کنید و بدون اینکه احساس بدی در او بوجود بیاورید مطمئن شوید که به آن ها عمل خواهد شد. با ملایمت، به او یادآوری کنید که چه انتظاری از او دارید؟ دلیل موفق نبودن جلسه قبلی می تواند روز بد نوزاد بخاطر یک دل پیچه و یا هر علت دیگری باشد. معمولاً روز بعد، نوزاد کاملاً متفاوت رفتار می کند. پس در صورت نیاز نگران تغییر برنامه نباشید.

این مطلب توسط تیم تحریه آتلیه کودک سروش تهیه و تنظیم شده است، لطفا در صورت انتشار آن حتما از لینک آتلیه کودک سروش استفاده نمایید.

راهنمای عکس برداری از نوزادان تازه متولدشده

آتلیه کودک ، آتلیه نوزاد و آتلیه بارداری سروش

عنوان اصلی A guide to newborn photography

منبع  peachpit.com

مترجم : شهرام ابراهیم زاده مقدم

تهیه و گردآوری : http://sorooshphoto.com